Arriba l'11a edició del Fòrum contra les violències de gènere

Es durà a terme el 12, 13 i 14 de novembre a Barcelona sota el lema 'Juntes generem noves estratègies per combatre el masclisme'


Els propers 12, 13 i 14 de novembre se celebrarà a Barcelona l'11a edició del Fòrum contra les violències de gènere. L'Espai Francesca Bonnemaison acollirà aquesta edició, que porta per títol "Juntes generem noves estratègies per combatre el masclisme".

El programa del fòrum inclou diferents grups de treball sobre mitjans de comunicació i xarxes feministes i taules rodones sobre la Descolonització del Feminisme i  la violència institucional i el repte de la coeducació i la salut amb perspectiva de gènere. Així mateix, també es durà a terme un debat participatiu per compartir les estratègies d'incidència de les entitats en la lluita contra la violència i diversos tallers.

Aquesta trobada està adreçada al jovent i adolescents, a mares, pares i familiars, ja que es farà incidència en la importància de prevenir la violència masclista, i als professionals de la salut, l'educació, la informació, el món jurídic i la seguretat.

Per assistir al fòrum cal inscriure's prèviament a través d'un qüestionari en línia o telefonant al 627 398 316. La trobada anual comptarà també amb un seguit d'activitats complementàries, com l'exposició 'Teixim la nostra fortalesa interior', un recital poètic solidari i manifestacions a Madrid i Barcelona el 7 i  el 25 de novembre respectivament.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article